Ben jij gevoelig voor hyperpigmentatie of stoor jij je aan een ongelijkmatige teint in je gezicht, en wil je dit op een natuurlijke, biologische en huidvriendelijke manier aanpakken? Dan zijn de Esse|Brightening Treatments echt iets voor jou. Je kunt deze behandelingen in kuurvorm 1 á 2 x per jaar inzetten om je huid voor te bereiden op de lente/zomer en om je huid weer te helpen herstellen van zonschade na de zomer.

 

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je 4 behandelingen ondergaat om de 7 tot max. 14 dagen. Om verzekerd te zijn van plek voor jouw behandeling is het aan te raden om alle 4 de afspraken alvast vooruit te plannen en te reserveren in de online agenda.

 

Hyperpigmentatie komt veel voor en is afhankelijk van de oorzaak één van de lastigste huidproblemen om aan te pakken. Er moet rekening gehouden worden met zowel interne als externe factoren. Met de hoogwaardige, natuurlijke producten van Esse zijn wij in staat om pigmentvlekken te verhelderen en een oneffen huid aan te pakken. Deze behandelingen bevatten natuurlijke ingrediënten die specifiek werken op het afremmen van de melanineproductie en op het versterken van de huidbarrière om toekomstige pigmentvlekjes te voorkomen. De behandeling richt zich op het aanpakken van zonschade, rimpeltjes en fijne lijntjes. Het 'leave on' Bright Ampoule t.w.v. € 15,- is een belangrijk onderdeel van deze behandeling omdat het zeer werkzame ingrediënten bevat die specifiek werken op het verhelderen van de huid en het blokkeren van de melanine (pigment) productie. Met o.a. Phenylethyl Rescorcinol en Niacinamide (vit B3) om de huid te verhelderen, egaliseren en tegelijkertijd te kalmeren en beschermen. Post- en prebiotica versterken de huidbarrière en beschermen tegen vrije radicalen en zonschade. Het Omega (3, 6 & 9) Masker vermindert ontstekingen in de huid die tot hyperpigmentatie en een oneffen huid kunnen leiden. Omdat pigmentverstoringen soms lastig terug te draaien zijn is het belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en je huid ook thuis goed te blijven verzorgen zoals tijdens de behandelingen wordt geadviseerd.

 

Kom je voor het eerst bij mij voor een facial treatment? Boek dan in het menu ook de intake & huidanalyse bij deze behandeling. Zodat ik goed kan beoordelen wat je huid nodig heeft en wat jouw wensen zijn.

 

Herhalingsadvies: vier keer één behandeling per week  • Reiniging 
  • Dubbele Peeling
  • Omega Masker
  • Nek, schouder, decolleté massage
  • Bright Ampoule 
  • Dag- of nachtverzorging