Deze unieke levende probiotische ervaring van wereldklasse betekent de toepassing van 5 miljard kolonievormende eenheden per ml LEVENDE lactobacillus-probiotica op de huid, gevolgd door het Esse Exclusion Mask. Dit zorgt voor de perfecte anaërobe omgeving voor de bacteriën om te beginnen met koloniseren. De behandeling is ontworpen om ontstekingen te verminderen, de barrièrefunctie te verbeteren en tekenen van veroudering aan te pakken door de microbiële balans te herstellen en de huid te herstellen, waardoor de gezondheid van de huid op de lange termijn wordt gegarandeerd. Een krachtige behandeling voor alle huidtypen, maar specifiek goed voor de ouder wordende huid en als je last hebt van huidproblemen zoals rosacea, acné of eczeem. Uiteraard mag een stuk ontspanning niet ontbreken. Deze behandeling bevat de Foot Tension Release Massage of de Scalp Tension Release Massage, op jouw huid aangepaste gezichtsmassage èn de uitgebreide massage van de nek, schouders en het decolleté. 

 

-Verbetert de barrièrefunctie, vermindert gevoeligheid en laat verbetering zien bij huidcondities als acné, rosacea en eczeem.
-Voorkomt en verbetert tekenen van huidveroudering veroorzaakt door verlaging van collageen en elastinewaarden door inflammatie (ontstekingsreacties).
-Vermindert ontstekingsreacties en reactiviteit door verbetering van de onderlinge communicatie tussen huidcellen en het managen van de immuun respons.
-Beschermt tegen ziekteverwekkers door deze buiten te sluiten en door de productie van anti-microbiële peptiden.

 

Kom je voor het eerst bij mij voor een facial treatment? Boek dan in het menu ook de intake & huidanalyse bij deze behandeling. Zodat ik goed kan beoordelen wat jouw huid nodig heeft en wat je wensen zijn.

 

Herhalingsadvies: op basis van huidanalyse


Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor het verminderen van:

Rosacea - Acné - Eczeem - Huidveroudering - Lijntjes - Verslappingen - Rimpels - Onrustige huid - Spanningen - Doffe huid

Let Op: De Live Probiotic Treatment wordt alleen ingezet bij klanten die al langer bekend zijn met Esse Probiotic Skincare.  • Scalp Tension Release of Foot Tension Release Massage
  • Reiniging
  • Exfolieren
  • Verwijderen enkele onzuiverheden
  • Epileren
  • Gezichtsmassage
  • ProBiotic Ampoule i.c.m. Bio Alginaat masker
  • Massage van de schouders, nek en decolleté
  • Dag of nachtverzorging

Extra's toevoegen aan deze behandeling:

Brow Tint € 15,-

Lash Tint € 12,50,-

Brow & Lash Tint € 25,-

Back Tension Release Massage 30 min. € 33,-

Eye Tension Release Massage 10 min. € 15,-

Wax 1 onderdeel gezicht € 11,-

Wax 2 onderdelen gezicht € 16,50

Wax 3 onderdelen gezicht € 22,-