• 24/7 online boeken
  • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
  • Natural & Organic skincare

Mijn verhaal


We kennen het allemaal. Toch? Je bent druk, je hoofd zit vol, je schouders zitten vast en je kijkt eens naar jezelf in de spiegel en denkt 'Mwah'. Juist op die momenten is het zo belangrijk om even tijd voor jezelf te nemen. 

Voordat ik mijn eigen salon begon, was ik natuurlijk benieuwd naar de ervaringen van mensen die wel eens een schoonheidsspecialist bezoeken. Ik vond het opvallend dat veel mensen op zoek zijn naar een ontspanningsmoment en dat huidverbetering vaak op de tweede plaats komt.

Veel mensen vinden het vervelend dat er tijdens en na de behandeling zo de nadruk wordt gelegd op de verkoop van producten. Voor mij was dit zo herkenbaar dat ik besloten heb om het anders te doen.

Mijn winst zit hem niet in de hoeveelheid producten die ik verkoop, maar uit het feit dat jij je vrij voelt bij mij en dat je zo tevreden bent over het resultaat dat je terug wilt komen. 

Mijn achtergrond ligt in de sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben dus altijd al bezig geweest met het welzijn van mensen. Omdat ik van direct resultaat hou en daar energie van krijg, heb ik 3 kinderen later besloten dat het tijd was om een switch te maken en het vakdiploma voor schoonheidsspecialisten te behalen.

Ontspanning bieden betekent dat ik graag de tijd neem voor mijn klanten. De ene persoon wil zijn of haar verhaal graag even kwijt en de ander wil niets liever dan een uur in stilte genieten. Niks 'moet' en een heleboel mag. 

Tijdens jouw relaxmoment zorg ik ervoor dat je huid goed gereinigd en verzorgd wordt. Soms heb je iets meer nodig dan alleen dat. Een gezonde huid kan uit balans zijn door hormonen, stress of ziekte, maar de huid kan ook uit balans geraakt zijn doordat we ons nog te weinig bewust zijn van de invloed die eet- en leefgewoontes en huidverzorgingsproducten op onze huid hebben. Ik probeer graag de zin van de onzin te onderscheiden zodat ik je hierbij zo goed mogelijk kan adviseren.

Ik geloof in de kracht van de natuur en heb daarom ook een zwak voor ingrediënten die (niet zonder reden) al eeuwenlang gebruikt worden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we hierin bewuste keuzes maken en ‘groener’ gaan leven.

Bij Natuurlijk Juuls werk ik daarom met producten die zowel op duurzaamheid als op effectiviteit hoog scoren en natuurlijk, biologisch en vegan zijn. Fair Trade en Clean Beauty.

Ingrediënten die ik vermijd zijn parabenen, microplastics, polyethylene, SLS en SLES, aluminium, synthetische parfums en andere onnodige schadelijke of betwiste stoffen.

Ik vind eigenlijk dat we bij alle keuzes die we maken dichtbij onszelf moeten blijven.

Maar óók dat je vooral moet doen waar jij je goed bij voelt!

Zoals gezegd hou ik van direct en zichtbaar resultaat. Vandaar dat ik me graag blijf verdiepen in verschillende cosmetische behandelingen en ingrediënten en hier extra trainingen voor volg. Mijn aanbod aan behandelingen zal dus steeds met mij meegroeien.

Wat ik doe wil ik echt goed en met veel enthousiasme kunnen doen.

Ik hoop je gauw te zien!