Hi! Ik ben Julia of zeg maar gewoon Juul!

De eigenaar en schoonheidsspecialiste van Natuurlijk Juuls.

Een aantal jaren geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Na de vakopleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik verschillende trainingen gevolgd zoals; Browmapping & Styling, Henna Brows, Massagetechnieken en Bindweefselmassage van het gezicht. Daarnaast volg ik regelmatig trainingen bij Esse Skincare NL als Esse huidspecialist. En eerlijk? Er zitten gewoon te weinig uren in een dag. Ik heb nog zoveel meer mooie uitbreidingen op mijn wensenlijstje staan. 

Ik ben gedurende de tijd steeds kritischer geworden over wat je op je huid smeert en welke cosmetische behandelingen je ondergaat en ik heb gemerkt dat een heleboel huidproblemen juist verergeren door het gebruik van verkeerde ingrediënten of behandelingen die de huid beschadigen. Daarnaast is de gezondheid van je huid niet los te zien van je hormonen, voeding en levensstijl. 

Met dit in mijn achterhoofd kon het niet anders dan dat ik mijn eigen schoonheidssalon zou opstarten. Ik wil keuzes maken waar ik 100% achter sta. 

Je huid is in principe zo samengesteld dat het precies weet wat het zelf moet doen om gezond te blijven. En een gezonde huid is een stralende huid! Huidproblemen of vroegtijdige veroudering ontstaan door onbalans. Een gezonde huid kan uit balans zijn door hormonen, genen, stress of ziekte, maar de huid kan ook uit balans geraakt zijn doordat we ons nog te weinig bewust zijn van de invloed die eet- en leefgewoontes en huidverzorgingsproducten op onze huid hebben.

Ik vind het belangrijk om de zin van de onzin te onderscheiden en je hierbij zo goed mogelijk te adviseren. Daarom werk ik alleen met producten die ik zelf ook gebruik en waar ik het volste vertrouwen in heb dat ze ook echt iets voor jouw huid en jouw specifieke huidprobleem betekenen. 

Maar ook als je eigenlijk geen huidproblemen hebt, maar een goede reiniging wenst of heerlijk wilt ontspannen, dan kun je bij mij terecht. Het is juist van belang om regelmatig tijd voor jezelf in te plannen om je mooie glow te behouden! 

Daarnaast haal ik veel energie uit de natuur en vind ik het belangrijk dat we bewuste keuzes maken en ‘groener’ gaan leven. 

Bij Natuurlijk Juuls werk ik daarom met producten die zowel op duurzaamheid als op effectiviteit hoog scoren en natuurlijk, biologisch en vegan zijn. Fair Trade en Clean Beauty.

Ingrediënten die ik vermijd zijn parabenen, microplastics, polyethylene, SLS en SLES, aluminium, synthetische parfums en andere onnodige schadelijke of betwiste stoffen. 

Als professional vind ik het belangrijk om me te blijven verdiepen in de laatste ontwikkelingen en technieken en daarom volg ik regelmatig gespecialiseerde trainingen. 

Wat ik doe wil ik echt goed en met veel enthousiasme kunnen doen.


Ik hoop je gauw te zien!