Annuleren

Komt de afspraak je toch niet zo goed uit? Je kan tot 24 uur voor je behandeling kosteloos annuleren. Als je binnen 24 uur voor je behandeling je afspraak annuleert, brengen we 50% van het bedrag van de behandeling in rekening. Dit geldt ook als je ziek bent.

 

Verplaatsen

Je kan tot 24 uur voor je behandeling, je afspraak kosteloos verplaatsen. (via de online link in je afspraakbevestiging) Binnen 24 uur voor je afspraak brengen we 50% van het bedrag van de behandeling in rekening.

 

Te laat komen

Als je te laat komt dan kan het gebeuren dat we de afspraak moeten inkorten of dat de behandeling helemaal niet meer door kan gaan vanwege te weinig tijd en wijzigt het tarief niet.

 

No show

Heb je niks van je laten horen en verschijn je niet op onze afspraak, dan noteren we dit als een 'no show'. Het bedrag voor de geboekte behandeling wordt volledig in rekening gebracht.

 

Contra indicaties

In sommige gevallen kan het zo zijn dat het niet verstandig is om te behandelen. Twijfel je? Overleg eerst met je behandelend arts of neem minstens 24 uur voor je afspraak even contact op met Natuurlijk Juuls. 

 

Er wordt in principe niet behandeld bij:

- Koorts 

- Besmettelijke huidaandoeningen (koortslip, gordelroos, schurft)

- Bij een actieve koortslip of ernstige huidaandoeningen 

- Kanker

- Recente botbreuken en wonden in het te behandelen gebied

- Geen massages tijdens het eerste trimester van je zwangerschap