• Facial Treatments
 • 24/7 Online boeken
 • Natural & Organic Skincare
 • Online shoppen
 • GRATIS verzending > € 60,- (NL)

Bij Natuurlijk Juuls kun je terecht voor verschillende ontspannende én huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Hoe vaak je terugkomt voor een behandeling is volledig afhankelijk van jouw doel. In een periode van 4 tot 6 weken heeft de huid de cyclus doorlopen van celregeneratie. Voor het krijgen én behouden van een gezonde, gebalanceerde en jonger uitziende huid is het samen met de juiste verzorging thuis, het beste om ongeveer één keer in de 4 tot 6 weken een gezichtsbehandeling in te plannen. Dit geldt met name als je écht aan de slag wilt gaan met het verbeteren van jouw huid. Tijdens alle gezichtsbehandelingen werk ik met de producten van Esse Probiotic Skincare, deze bevatten hoogwaardige ingrediënten die speciaal samengesteld zijn voor de verschillende huidtypes en condities. Zo krijg je dus altijd een gezichtsbehandeling op maat. De Facial Treatments kun je aanvullen met extra's, zoals de Tension Release massages en met het verven van je wimpers en wenkbrauwen of het waxen van je gezicht. 


Facial Treatments

Kom je voor het eerst bij mij en weet je niet goed welke behandeling het beste bij jouw huid past, kies dan voor de Intake & Huidanalyse samen met de Express Treatment.

De Esse Express behandeling is een ideale kennismaking voor diegenen die nog niet bekend zijn met de producten en behandelingen van Esse Skincare of voor diegenen die nog niet precies weten wat ze willen bereiken.

Deze facial is geschikt voor iedereen die graag een mooie en goed verzorgde huid wil behouden en graag even de tijd voor zichzelf wil nemen.

De Clarifying Treatment is geschikt voor het onder controle houden van acne, tijdens deze behandeling is er meer tijd beschikbaar voor het verwijderen van onzuiverheden.

Heb je een zeer gevoelige, reactieve huid met roodheden en/of ontstekingen, dan is de Balancing Treatment een betere keuze voor jou.

Deze gezichtsbehandeling is compleet gericht op het ontspannen, kalmeren en balanceren van skin, body & mind en zeer geschikt voor de gestreste, gevoelige en snel geïrriteerde huid.

Deze behandeling bevat natuurlijke ingrediënten die specifiek werken op het afremmen van de melanineproductie en op het versterken van de huidbarrière om toekomstige pigmentvlekjes te voorkomen. De behandeling richt zich op het aanpakken van zonschade, rimpeltjes en fijne lijntjes.

Specials

Tijdens deze gezichtsbehandeling werken we met de natuurlijke & biologische producten uit de Esse Plus lijn. Deze lijn bevat hoge doseringen probiotica en innovatieve plantaardige extracten voor maximale anti-ageing resultaten.

Deze unieke levende probiotische ervaring van wereldklasse betekent de toepassing van 5 miljard kolonievormende eenheden per ml LEVENDE lactobacillus-probiotica op de huid, gevolgd door het Esse Exclusion Mask.


Bio Kruidenpeeling

Voor het verminderen van:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Verlies van stevigheid 
 • Puistjes of andere onzuiverheden 
 • Acné littekens 
 • Grove poriën 
 • Hyperpigmentatie/pigmentvlekken
 • Doffe vale huid of een verhoornde huid

Extra's toevoegen aan je Facial Treatment