Deze op maat gemaakte gezichtsbehandeling maakt gebruik van de kracht van geavanceerde pre- en probiotica die de microbiële mix op de huid verbeteren. De behandeling is op maat gemaakt om specifieke huidproblemen aan te pakken na een gedetailleerde huidanalyse, kalmeert de gestreste of geïrriteerde huid, stimuleert de collageenproductie, kalmeert ontstekingen en verbetert de barrièrefunctie. De gezichtsmassage verlicht stress en spanning van de gezichtsspieren en verhelpt energieblokkades, wat ontspanning en de gezondheid van de huid bevordert. Deze behandeling kan naar wens aangevuld worden met andere massages en/of deelbehandelingen zoals het verven van je wenkbrauwen.

 

Tijdens deze gezichtsbehandeling, worden de 100% natuurlijke producten van Esse skincare afgestemd op jouw huidconditie. Dode huidcellen, mee-eters, gerstekorreltjes en storende haartjes worden verwijderd. Hierna volgt een gezichtsmassage die zorgt voor ontspanning van de gezichtsspieren en een betere doorbloeding van de huid. Ook worden de werkstoffen uit het masker hierna beter opgenomen door de huid. In combinatie met het masker mag je genieten van een schouder, nek en decolletémassage. Een heerlijk moment voor jezelf met een gladdere, zachte en stralende huid als resultaat. Vul deze behandeling naar wens aan door extra massages en/of deelbehandelingen aan te vinken in het boekingsmenu.

 

Kom je voor het eerst bij mij voor een facial treatment? Boek dan in het menu ook de intake & huidanalyse bij deze behandeling. Zodat ik goed kan beoordelen wat je huid nodig heeft en wat jouw wensen zijn.

 

Herhalingsadvies: 4-6 weken

Deze behandeling is geschikt voor:

Alle huidtypen - vochtarme huid - veroudering - pigmentatie - acne - onrustige huid - gevoeligheid - droge huid - vette huid -   • Reiniging
  • Exfolieren
  • Enkele onzuiverheden verwijderen
  • Epileren
  • Gezichtsmassage
  • Masker
  • Massage van schouders, nek -en decolleté 
  • Serum of *Ampoule
  • Dag of nachtverzorging

Extra's toevoegen aan deze behandeling:

Brow Tint € 15,-

Lash Tint € 12,50

Brow & Lash Tint € 25,-

*Ampoule - hoge concentratie werkstoffen

€ 15,-

Back Tension Release Massage 30 min. € 33,-

Eye Tension Release Massage 10 min. € 15,-

Foot Tension Release Massage 20 min. € 22,-

Scalp Tension Release Massage 15 min. € 16,50

Wax 1 onderdeel gezicht € 11,-

Wax 2 onderdelen gezicht € 16,50

Wax 3 onderdelen gezicht € 22,-