• Beauty Treatments
  • 24/7 Online boeken
  • Natural & Organic Skincare
  • Online shoppen
  • GRATIS verzending > € 60,- (NL)

Verzend- en Levertijden

Bestellingen worden doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Tijdens de drukkere dagen kan dit een dag langer duren. Houdt er rekening mee dat er tijdens de drukke feestperiodes extra vertraging kan zijn bij PostNL en dat Natuurlijk Juuls hier geen invloed op heeft. Bestel dus ruim van te voren om teleurstellingen te voorkomen.

 

Nabestelling

De meeste producten zijn op voorraad, maar soms komt het voor dat een product nabesteld moet worden. Mocht dit het geval zijn, dan ontvang je van mij een bericht. Bestel je meerdere producten, waarvan er nog een product in nabestelling is, dan verstuur ik het pakket zodra je bestelling compleet is. Je ontvangt een Track & Trace Code zodra jouw bestelling is verzonden.

Kosten van de verzending:

Voor NL geldt: vanaf 60,- gratis verzending en daaronder € 5,95 voor pakketpost incl. Track & Trace. 

Je kunt je bestelling ook op afspraak ophalen in de salon. Dit scheelt je de verzendkosten. Je maakt deze keuze tijdens het doorlopen van je bestelling.

Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om de door jou bestelde producten tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten van de retour zijn voor eigen rekening en bedragen ongeveer € 6,95 voor pakketpost. Zorg altijd voor een bewijs van je retour, want naast de verzendkosten is ook de verzending op eigen risico. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte producten niet terugbetaald.  

 

Verpak de te retourneren producten inclusief opvulmateriaal en evt. extra's in een doos en stuur een mail naar info@natuurlijkjuuls.nl, zodat ik op de hoogte ben van je retour. Stuur het pakketje naar:

Natuurlijk Juuls

Borgloonstraat 39

1066 HG, Amsterdam

 

Zodra de retour door mij ontvangen is en in goede, originele staat is, duurt het maximaal 14 dagen voordat het betaalde aankoopbedrag teruggestort wordt op je rekening. Let op: Natuurlijk Juuls neemt alleen retourzendingen in behandeling die in originele staat zijn en niet aangebroken of beschadigd zijn. Beschadigde en geopende producten worden geweigerd. 

 

Het is ook mogelijk om de bestelling te ruilen of retourneren in de salon. Stuur ook dan even een mailtje naar info@natuurlijkjuuls.nl en vermeld daarbij het ordernummer. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken. Let op: ook dan wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald en wordt er geen cash terugbetaald.