• Facial Treatments
 • 24/7 Online boeken
 • Natural & Organic Skincare
 • Online shoppen
 • GRATIS verzending > € 60,- (NL)

Bij acne denk je al snel aan hevige ontstekingen in het hele gezicht, maar acne komt voor in verschillende gradaties. Het is een chronische aandoening die je herkent aan whiteheads, blackheads, onderhuidse ontstekingen en soms cysten.

De conventionele manier om acne te verhelpen is dat we het microbioom negeren; we halen zoveel mogelijk talg weg met agressieve reinigers en retinoïden en voeren een strijd tegen microbiële stammen met antibiotica. Esse Skincare wil er met haar producten juist voor zorgen dat jouw huidbarrière weer sterk wordt en dat de goede bacteriën graag op jouw huid willen verblijven om zo een leger te kunnen vormen tegen de ziekmakende bacteriën.

Natuurlijk Juuls heeft daarom een andere aanpak bij onzuiverheden en acne. Ik geloof in de microbiële wetenschap om de natuurlijke oorspronkelijke staat van je huid na te bootsen. Een duurzame oplossing bieden om de oorzaken van acne aan te pakken zonder gebruik te maken van synthetische ingrediënten die het ecosysteem van je huid overhoop kunnen gooien.

Acne is leefstijl gerelateerd en ook voeding, beweging, slaap, stress, hormonen en suppletie kunnen de mate van acne beïnvloeden, daarom is het bij acne belangrijk om ook naar je leefstijl en voeding te kijken. Voor het verminderen van onzuiverheden en ontstekingen is het heel belangrijk dat je naast de regelmatige behandelingen ook thuis aan de slag gaat met de juiste producten.

Deze behandeling is perfect voor de verstopte huid met puistjes. De huid wordt gereinigd en behandeld met salicylzuur om de huid te exfolieren en verstoppingen in de huid los te maken. Onzuiverheden worden op de juiste manier verwijderd en storende haartjes worden naar wens geëpileerd. Pré en probiotica helpen het huid-microbioom weer in balans te komen en versterken de huidbarrièrefunctie. Tijdens het masker mag je genieten van de ontspannende nek- en schoudermassage of de Scalp Tension Release Massage.

Om de huid te verhelderen en om verstoppingen te voorkomen en verminderen is het aan te raden om het Clarifying Ampoule met salicylzuur en tea trea oil toe te voegen aan deze behandeling. 

De Acne Treatment is geschikt voor het onder controle houden van acne, tijdens deze behandeling is er meer tijd beschikbaar voor het verwijderen van onzuiverheden.

Heb je een zeer gevoelige, reactieve huid met roodheden en/of ontstekingen, dan is de Balancing Treatment een betere keuze voor jou. Wil je je huid direct een BOOST geven, boek dan de Live Probiotic Treatment. We zien na deze behandeling vaak al snel verbetering bij acne en een onrustige huid. 

 

Kom je voor het eerst bij mij voor een facial treatment? Boek dan in het menu ook de intake& huidanalyse bij deze behandeling. Zodat ik goed kan beoordelen wat je huid nodig heeft en wat jouw wensen zijn.

 

Herhalingsadvies: 4 weken

Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van:

Mee-eters en puistjes - Hormonale ontstekingen - Balanceren talgproductie - Onder controle houden van acne • Reiniging
 • Peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Epileren
 • Masker
 • Massage van de schouders, nek en decolleté
 • Serum
 • Dag of nachtverzorging

 

 • Clarifying Ampoule € 15,- (aanvinken bij boeking)

Extra's toevoegen aan deze behandeling:

Brow Tint € 10,-

Lash Tint € 15,-

Brow & Lash Tint € 20,-

Back Tension Release Massage € 20,-

Eye Tension Release Massage € 15,-

Foot Tension Release Massage € 15,-

Wax 1 onderdeel gezicht € 10,-

Wax 2 onderdelen gezicht € 15,-

Wax 3 onderdelen gezicht € 20,-

Let op: niet op plekken met onzuiverheden of wondjes