Acné Treatment € 65,-


Bij acne denk je al snel aan hevige ontstekingen in het hele gezicht, maar acne komt voor in verschillende gradaties. Het is een chronische aandoening die je herkent aan whiteheads, blackheads, onderhuidse ontstekingen en soms cysten.

De conventionele manier om acne te verhelpen is dat we het microbioom negeren; we halen zoveel mogelijk talg weg met agressieve reinigers en retinoïden en voeren een strijd tegen microbiële stammen met antibiotica. Esse Skincare wil er met haar producten juist voor zorgen dat jouw huidbarrière weer sterk wordt en dat de goede bacteriën graag op jouw huid willen verblijven om zo een leger te kunnen vormen tegen de ziekmakende bacteriën.

Natuurlijk Juuls heeft daarom een andere aanpak bij onzuiverheden en acne. Ik geloof in de microbiële wetenschap om de natuurlijke oorspronkelijke staat van je huid na te bootsen. Ik wil een duurzame oplossing bieden om de oorzaken van acne aan te pakken zonder gebruik te maken van synthetische ingrediënten die het ecosysteem van je huid overhoop kunnen gooien.

Acne is leefstijl gerelateerd en ook voeding, beweging, slaap, stress, hormonen en suppletie kunnen de mate van acne beïnvloeden, daarom is het bij acne belangrijk om ook naar je leefstijl en voeding te kijken. Voor het verminderen van onzuiverheden en ontstekingen is het heel belangrijk dat je naast de regelmatige behandelingen ook thuis aan de slag gaat met de juiste producten.

Deze behandeling is perfect voor de verstopte huid met puistjes. De huid wordt gereinigd en behandeld met salicylzuur om de huid te exfolieren en verstoppingen in de huid los te maken. Onzuiverheden worden op de juiste manier verwijderd en storende haartjes worden naar wens geëpileerd. Pré en probiotica helpen het huid-microbioom weer in balans te komen en versterken de huidbarrièrefunctie. Tijdens het masker mag je genieten van de ontspannende nek- en schoudermassage of de Scalp Release Massage.

Om de huid te verhelderen en om verstoppingen te voorkomen en verminderen is het aan te raden om het Clarifying Ampoule met salicylzuur en tea trea oil toe te voegen aan deze behandeling. 

- onzuiverheden - acne  - hormonale ontstekingen - +- 60 minuten

Herhalingsadvies: 4 weken  • Reiniging
  • Peeling
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Epileren
  • Masker
  • Massage van de schouders, nek en decolleté
  • Serum
  • Dag of nachtverzorging

 

  • Clarifying Ampoule € 15,- (aanvinken bij boeking)