Dode Zee Modder € 55,-


Wie wil er nou geen gladde, stralende huid? Je rug is misschien wel het meest vergeten plekje omdat je er zelf zo lastig bij kunt. Dit is de ideale behandeling om de huid te ontdoen van dode huidcelletjes, eventuele onzuiverheden en weer goed te hydrateren. Naast de voordelen voor je uiterlijk is het nemen van een rugbehandeling ook een goede manier om even heerlijk te ontspannen. De rugpakking wordt altijd voorafgegaan door een reiniging en een scrubbehandeling, zodat je huid klaar is om de werkstoffen uit de pakking goed op te nemen. Voor de scrubbehandeling wordt dode zeezout olie gebruikt. Dit zorgt er niet alleen voor dat de huid ontdaan wordt van dode huidcellen, maar ook dat de huidbarrière verbeterd. Daarnaast heeft dode zeezout een bewezen therapeutisch effect op de algehele gezondheid. Het zout bevat meer dan 40 mineralen, die door de huid kunnen worden opgenomen. Afhankelijk van welke pakking je kiest is deze op zijn eigen manier van invloed op je huid en lichaam. 

De pakking wordt aangebracht en vervolgens goed warm afgedekt. Tijdens de inwerktijd geniet je van een heerlijke massage van de voeten of het hoofd. Na de inwerktijd wordt de pakking verwijderd met warme kompressen. De behandeling wordt afgesloten met een voedende en herstellende shea butter, die middels een korte rug massage wordt aangebracht.

Je kunt deze behandeling uitbreiden met als Combi Deal de Zweedse rugmassage van 20 minuten. De pakking wordt hierdoor nog beter door de huid opgenomen. Deze extra optie kun je toevoegen in het boekingsmenu. 

Modderpakking

Verstevigende pakking

Deze pakking verstevigd de huid, stimuleert huidvernieuwing, voert afvalstoffen af, versterkt het immuunsysteem, verlicht spierpijn en gewrichtspijn, reuma, jicht, artritis. Vitaliseert en regenereert de huid. Goed bij eczeem, psoriasis en een extreem vette huid met acné.  Ca. 45 min.  • Reiniging
  • Enkele onzuiverheden verwijderen
  • Scrubbehandeling
  • Dode zee modderpakking
  • Voet of hoofdmassage
  • Shea butter

Contra indicaties: hoge bloeddruk, hartproblemen, acute ontstekingen, zwangerschap, jodiumallergie