• 24/7 online boeken
  • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
  • Natural & Organic skincare

Massages


Even volledig relaxen bij Natuurlijk Juuls. Ben jij er ook zo aan toe? Een massage is natuurlijk gewoon lekker, maar daarnaast ook heel erg gezond! Een relaxmoment voor jezelf, waarbij je helemaal kunt ontspannen, zorgt ervoor dat je spanningen los kunt laten en de gelukshormonen endorfine en oxytocine vrijspel krijgen. Hierdoor neemt je stress af en je geluksgevoel toe! De bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Je spieren voelen soepeler aan en je immuunsysteem verbeterd.

Tijdens de Zweedse massage van een uur, hebben we voldoende tijd om de achterkant van het lichaam te behandelen. Maar het is jouw moment, dus dat betekend dat ik van te voren met jou overleg waar je behoefte aan hebt en welke zones van het lichaam extra aandacht verdienen. Kun je makkelijk ontspannen? Dan kan een massage van een half uur al voldoende voor je zijn om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het is belangrijk om na de massage goed water te blijven drinken om je lichaam te helpen om de afvalstoffen af te voeren. Daarom krijg je na de massage de tijd om weer even rustig tot jezelf te komen met een lekker glas water of een kopje thee.

Ik maak gebruik van verwarmde natuurlijke oliën, waardoor je meteen een gevoel van weldaad ervaart. Hierdoor wordt de huid tijdens de massage gevoed met vitaminen en anti-oxidanten en zul je na de massage merken dat zowel je lichaam als je huid weer soepel en zacht aanvoelt. 


Zweedse massage € 55,-

Kom tot rust tijdens deze ontspannende massage om eventuele klachten te verminderen en stress te verlagen. Een uitgebreide massage van ongeveer 60 minuten, waarbij de achterkant van het lichaam gemasseerd wordt. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Het lichaam krijgt uitgebreid de tijd om opgebouwde spanningen los te laten.

 


Rugmassage € 35,-

Een ontspannende massage van de rug, schouders en nek om eventuele klachten te verminderen en stress te verlagen. Deze stress verlichtende massage duurt ongeveer 30 minuten.